Auteur Topic: Gevuld stokbrood met pittig gehakt en groente, gegratineerd met kaas (2 personen  (gelezen 4230 keer)

Offline Mariëlle

  • Administrator
  • Chef de cuisine
  • *****
  • Berichten: 1.050
    • Schoonheidssalon Beautique Mariëlle



1 stokbrood (afbak)
300 gram rundergehakt
1ui, gepeld en gesnipperd
1 rode paprika in kleine blokjes
1 chilipeper in ringetjes
Mexicaanse gehaktkruiden naar smaak (of als je daar niet van houd een andere kruidenmix, Gyros of tuinkruiden is ook erg lekker)
peper en zout
geraspte kaas

Verwarm de over voor op 200 graden.
Bak het stokbrood af en snijd hem in de lengte doormidden.
Hol het brood iets uit (pluk er wat brood uit) zodat het makkelijker te vullen is.

Breng het gehakt op smaak met de gehaktkruiden, eventueel zout en peper. Pas wel op met het gebruik van zout als er al zout verwerkt is in de kruiden! Bak het gehakt rul.
Voeg halverwege de paprika,ui en chilipeper toe, bak dit mee totdat de ui glazig en bruin ziet.

Vul het stokbrood met het gehaktmengsel en strooi de geraspte kaas erover. Pak het brood in wat aluminiumfolie en laat de bovenkant open, zodat de kaas kan smelten. Dit duurt ongeveer 6 minuten.

Eet smakelijk!