Superlekker broodje, je kunt in plaats van zalm ook gerookte heilbotfilet nemen. Dit vind je meestal sowieso wel bij de visboer.
100 g gerookte zalm of heilbot
1 stokbrood of focaccia
2-3 eetlepels verse groene pesto
1 rolletje geitenkaas van 100 g (in plakjes)
2 kleine tomaten (in plakjes)
1 bosuitje (in flinterdunne ringetjes)
4 blaadjes verse basilicum
versgemalen zwarte peper
Snijd het stokbrood of de focaccia in twee?n en snijd de stukken open. Bestrijk de snijvlakken dun met pesto en beleg de onderkanten met zalm, geitenkaas en tomaat. Verdeel de bosui erover en maal er wat peper boven.
Leg de blaadjes basilicum erop en zet de bovenkanten van het brood erop. Leg de broodjes tussen een hete contactgrill/ tosti ijzer en rooster ze in 3-5 minuten goudbruin.
Eet smakelijk!