Ouderwets recept maar nog steeds erg lekker!
600 g champignons
4 plakken wit brood (+/- 2 cm dik)
1 fijngesnipperde sjalot
roomboter
5 takjes platte peterselie, fijngesneden
3 takjes tijm
1 teentje knoflook, fijngesnipperd
een klein scheutje balsamico-azijn
wat zout en versgemalen zwarte peper
Smelt wat boter in een pan. Bestrijk de sneden brood met de gesmolten boter en bak ze knapperig in de oven op 180 graden.
Snijd de champignons intussen in kwarten en bak ze in wat boter lichtbruin. Voeg na ongeveer 5 minuten de sjalot n de knoflook toe. Laat even meegaren tot ze glazig zien.
Voeg de peterselie toe en breng op smaak met zout en peper. Blus af met een scheutje balsamico azijn en verdeel de champignons over de 4 getoaste sneden brood.
Serveer direct, eet smakelijk!