Een bowl doet het altijd goed, en deze zeker. Superdun gesneden appelpartjes met ijskoude appelsap en een fles canei...
Snel verder lezen!
2 appels met rode schil
2 appels met groene schil (granny smith)
sap van 4 limoenen
2 el gembersiroop
1 liter gekoeld appelsap
1 fles koude canei (wit of ros?)
Verdeel 2 appels met rode en 2 appels met groene schil in parten en schaaf deze in dunne plakjes.
Schep ze in een bowlschaal met de rasp en het sap van 4 limoenen en 2 eetlepels gembersiroop door elkaar.
Schenk er 1 liter gekoeld appelsap op en zet de bowl tot het gebruik in de koelkast.
Schenk vlak voor het serveren de canei erbij in.
Verdeel de bowl over 4 glazen.
Garneer met dunne partjes limoen en appel aan een prikker.
Voor een alcoholvrije variant: gebruik in plaats van Canei een licht sprankelend mineraalwater, bijvoorbeeld Spa Marie Henriette.