Je hebt nodig:
1kg ongepelde grote garnalen
1 blikje tomaten puree
4 tenen knoflook
stevige scheut cognac
stevige scheut olijfolie
scheutje vissaus (oestersaus)
1 grote rode peper
dragon (naar smaak)
dille (naar smaak)
bosje lente ui
zout en verse gemalen peper
1 beker 1/8 creme fraiche
1/2 zak met sepia gekleurde tagliatelle (zwart gekleurd door de inkt van een inktvis) of andere kleur.Zwart smaakt niet vreemd maar ziet er gewoon leuk uit!
Marineer de garnalen in de knoflook, oestersaus (vissaus), olijfolie, pepers, dragon, dille, zout, peper en cognac.
Minimaal 2 uur laten staan.
Zet een grote pan water op met wat zout en olijfolie.
Wok goed verhitten de garnalen in de wok doen.
Verwarm het geheel goed; dan het vuur laag zetten en de lente ui toevoegen samen met de creme fraiche en de tomaten puree. Nog even op laag vuur door verwarmen en dan is het klaar.
Als het water in de pan aan de kook is voeg je de met sepia gekleurde tagliatelle toe.
Kook de tagliatelle beetgaar en serveer de garnalen in de saus erbij/ erover.
Eet smakelijk!!!!