Een heerlijk en makkelijk te maken voorgerecht.
Je hebt nodig:
75-100g gerookte zalm
half blikje extra fancy krab,ongeveer 170 g (Princess of John West?)
1 el verse dille en wat takjes voor garnering
2-3 el cocktailsaus
halve avocado, geschild en in blokjes gesneden
beetje citroensap(tegen verkleuren avocado)
extra: paar vormpjes of kopjes,bekleed met huishoudfolie
Bekleed de vormpjes/kopjes met huishoudfolie. Bekleed de kopjes daarna met de plakjes gerookte zalm.Er mogen flapjes over de rand vallen.
Meng de krab met de dille en cocktailsaus.Sprenkel wat citroensap over de avocado en meng dit met het krabmengsel.
Vul met dit mengsel de kopjes en klap de overhangende flapjes gerookte zalm terug.
Zet tot gebruik in de koelkast.
Haal zo'n 20 minuten voor dat je het wilt serveren de pakketjes weer uit de koelkast.
Dit komt de smaak ten goede. Geef er wat extra cocktailsaus bij en garneer met een takje dille.