Mariëlles Recepten Pagina

Nagerechten, taarten en ijs => Warme nagerechten => Topic gestart door: Mariëlle op 18 juni, 2008, 22:07:44 pm

Titel: Gegrilde appel met honing en geitenkaas (nagerecht 4 personen)
Bericht door: Mariëlle op 18 juni, 2008, 22:07:44 pm
Dit vind ik wel een heel bijzonder (lekker)  toetje... :puh2:

Je hebt nodig:

2 appels (bijv. Elstar)
ca. 100 g zachte geitenkaas (Bettine Blanc honing of naurel, Albert Heijn)
50 g pecannoten
2 el vloeibare honing

Verwarm de grill voor. Was de appels, snijd ze doormidden en verwijder het klokhuis.
Hak de noten grof en snijd de kaas in stukjes. Vul de appelhelften met de kaas en de noten. Schenk er wat honing overheen.

Zet de appeltjes ongeveer 10 minuten in de oven totdat de kaas lichtbruin kleurt en ietsje gesmolten is.
Serveer er eventueel een lekker dessertwijntje bij.

Eet smakelijk!