Mariëlles Recepten Pagina

Hoofdgerechten => MOSSELRECEPTEN => Topic gestart door: Mariëlle op 22 augustus, 2008, 21:19:57 pm

Titel: Mosselspiesjes met bacon en kaas (hoofdgerecht 4 personen)
Bericht door: Mariëlle op 22 augustus, 2008, 21:19:57 pm
 :puh2: Ook lekker als hapje. De mosselen zijn al gaar dus das mooi makkelijk!

Je hebt nodig:


500 g mosselvlees (gekookte mosselen zonder schelp, kant en klaar)
6 plakjes bacon
6 plakjes emmentalerkaas
1 steel bleekselderij
sat?stokjes, voorgeweekt in water, dan verbranden ze niet (zo snel  :biggrin:)

Snij de bacon en de kaas in stukjes ter grote van de mosselen en verdeel de selderij in plakjes van ca. 2 cm.
Schuif om en om de mosselen, de kaas en de bacon op de prikkers en sluit af met een stukje selderij.


Rooster even onder een hete grill, tot de kaas iets gaan smelten. Kan ook in de oven op 100 graden.

Serveer direct, lekker met Vlaamse friet en een salade naar keuze.