Ook weer zo'n heerlijk hapje!
Ik kwam op dit idee omdat ik dit recept ergens zag staan; maar toen werd er een wrap gebruikt. (en die vind ik niet te eten, sorry haha!).
Makkelijk van te voren te bereiden, want heeft even tijd nodig om op te stijven in de koelkast.
Snijdt er dan vlak voor het serveren plakjes van. Ziet er feestelijk uit en smaakt heerlijk!
Je hebt nodig:
4 eieren (M) of 3 eieren (L)
wat versgeknipte bieslook
100 gram gerookte zalm in plakjes of snippers kan ook
monchou zacht en luchtig
handje rucola
zout en versgemalen zwarte peper
Kluts de eieren in een kom samen met wat zout, peper en versgeknipte bieslook. Bak van dit mengsel een omelet.
Laat de omelet afkoelen op een bord. "Beleg" de omelet dan met een flinke lepel monchou, handje geknipte rucola en de zalm.
Bestrooi eventueel nog met wat zwarte peper. rol het geheel op en verpak de rol superstrak in aluminiumfolie of huishoudfolie en leg de rol in de koelkast, tot gebruik (maar zeker wel 2 uur laten opstijven).
Haal vlak vor gebruik de rol uit de folie en snijd er plakjes van met een doorsnede van ongeveer anderhalve cm.
Eventueel nog een cocktailprikkertje erdoor, en klaar!