Auteur Topic: Karbonade- marinade tips (voor zowel BBQ als gewone bereiding in de pan)  (gelezen 5632 keer)

Offline Mariëlle

  • Administrator
  • Chef de cuisine
  • *****
  • Berichten: 1.050
    • Schoonheidssalon Beautique Mariëlle
Lekker BBQen; dit recept is superrelaxed; het liefst een dag ervoor al marineren..komt de smaak ten goede en is ook lekker makkelijk!



Heel lekker is het om de avond voor het barbecuen de karbonades stuk voor stuk in te pakken in een stuk aluminiumfolie met:



wat olijfolie
peper en zout
wat gesnipperde knoflook
een paar druppels citroensap

en een keuze uit de volgende kruidencombinaties:


?bieslook met peterselie en dille

?tijm, marjolein (en eventueel nog wat rozemarijn)

?Kruizemunt, rozemarijn, bonenkruid

?Tijm, peterselie, wat extra knoflook



Laat alles lekker intrekken en genieten maar!
PS : Neem niet te dunne rib- of schouderkarbonades
« Laatst bewerkt op: 04 oktober, 2009, 13:59:53 pm door Marielle »