Borrelhapjes, buffet en BBQ recepten > Warme borrelhapjes met vlees

E?nhaps quiches met gerookte zalm en castello blue of brie (voor 12 minihapjes)

(1/1)

Mariëlle:
Wil je eens echt uitpakken voor je gasten? Maak dan eens deze eenhaps quiches. Gebruik hiervoor een muffinvorm met 12 minigaatjes met een doorsnede van ongeveer 2,5 cm. Succes gegarandeerd!



Je hebt nodig:

3 plakjes bladerdeeg
1 ei
2 el slagroom
1 el fijngehakte peterselie
1 el fijngehakte bieslook
100 g castello blue of brie in blokjes
100 g gerookte zalm
boter
zout en peper

Verwarm de oven voor op 200 graden.Vet de muffinvorm in.
Snijd de plakjes deeg in vieren en bekleed elk holletje met een stukje deeg.
Druk het deeg goed tegen de rand en snijd langs de bovenrand weg. Snijd de zalm in kleine stukjes. Meng de castello met de zalm, peterselie, zout en peper door elkaar. Vul de taartjes met het mengsel. Klop in een kom het ei met de room los. Schep dit over de taartjes.

Bak de taartjes in de oven in ca 15 minuten goudbruin en gaar. Serveer de taartjes of op een klein bordje of op een mooie lepel. Leuk met wat rucola erom of onder.

Eet smakelijk!

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie