Hoofdgerechten > Vis

Pangafilet ? la naturel uit de oven (2 personen hoofdgerecht)

(1/1)

Mariëlle:
Pangafilet (ook wel pangasius genoemd) is een lekker visje. De naam klinkt heel wat maar is zeker net zo lekker als kabeljauw (maar wel een heel stuk goedkoper haha!) en graatvrij!
 Ik maak deze vis dan ook heel simpel in de oven; geen omkijken naar, serveer er eventueel een sausje bij als je dat lekker vindt.

Je hebt nodig:


2 panga filets
restje bouillon of soep (ongeveer 200 ml)
wat verse kruiden: lente ui, peterselie, wortel etc...
wat zout en versgemalen zwarte peper

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Schenk de bouillon of soep in een passende ovenschaal en leg hierin de panga filets. Bestrooi met zout en peper en met de kruiden/ groente.
Plaats de schaal in de oven en bak/stoof de vis gaar in circa 25 minuten.
Maak intussen de rest van het menu klaar, denk aan bijvoorbeeld aardappelkroketjes en een lekkere salade.
Haal de vis uit de oven en serveer direct.

Eet smakelijk!

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie