Borrelhapjes, buffet en BBQ recepten > BBQ / Grill groentes en toetjes

Mediterraan pistoletje bereidt op de BBQ, 4 personen, bijgerecht

(1/1)

Mariëlle:
4 pistoletjes naar smaak
50 g tapenade van gedroogde tomaatjes
100 g zachte geitenkaas, verkruimeld
1 takje rozemarijn, alleen de naaldjes
8 zwarte olijven zonder pit, grofgehakt
geraspte citroenschil
olijfolie

Snijd de pistoletjes aan de bovenkant over de hele lengte open en bestrijk de openingen in de broodjes met de tapenade. Verdeel de geitenkaas met de rozemarijn, olijven en wat geraspte citroenschil over de opening in de broodjes en druk dit wat aan.
Bestrijk de buitenkant van de broodjes met wat olijfolie en verpak de broodjes in aluminiumfolie. Bak de broodjes op de barbecue knapperig bruin en laat de kaas smelten.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie