Auteur Topic: Spaanse biefstuk, bereid met mosterd en port (4 personen)  (gelezen 4520 keer)

Offline Mariëlle

  • Administrator
  • Chef de cuisine
  • *****
  • Berichten: 1.050
    • Schoonheidssalon Beautique Mariëlle
Spaanse biefstuk, bereid met mosterd en port (4 personen)
« Gepost op: 03 maart, 2009, 16:15:20 pm »
 :duim:
Spaans succesrecept!

Je hebt nodig:

4 haasbiefstukken van ca. 150 g per stuk
4 eetlepels olijfolie
? theelepel mosterd
5 eetlepels rode port


Bestrijk het vlees aan beide kanten met wat olie en zet het 30 minuten in de koelkast.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bestrooi de biefstukken met zout en bak ze 2-4 minuten per kant op hoog vuur of totdat ze naar wens gaar zijn.
Leg ze op een schaal en houd ze warm. Roer de mosterd en de port door het bakvocht en laat alles 2-3 minuten pruttelen. Giet de saus over de biefstuk en serveer direct.
Heerlijk met de Spaanse aardappels van deze site (papas uragadas) en een frisse salade.
Eet smakelijk!
« Laatst bewerkt op: 08 april, 2009, 22:03:02 pm door Marielle »