Hoofdgerechten > Gevogelte

Kipfilet gevuld met pesto,mozzarella en tomaat ( 2 personen, hoofdgerecht)

(1/1)

Mariëlle:
 :puh2:

Voor een Itailaans kipfiletje!

Je hebt nodig:

2 kipfilets
wat stukjes zongedroogde tomaat op olie, fijngesneden
1 bol mozzarella in dunne plakjes
1 el groene pesto
4 plakken Parmaham
zout en versgemalen zwarte peper

Verwarm de oven alvast voor op 200 graden. Vet de ovenschaaltjes alvast in met iets olijfolie.

Snijd de kipfilet in de lengte open en vul deze met wat plakjes mozzarella en stukjes tomaat.
Smeer de filet in met pesto en bestrooi met zout en peper. Omwikkel de filets met de plakjes ham en leg ze in een passend ovenschaaltje.
Bak de kipfilets in het midden van de oven gaar in ongeveer een half uur. Heerlijk met pasta of aardappelpuree met Parmezaanse kaas en gegrilde groenten uit de oven.

Eet smakelijk!  :wijn:

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie