Belegde broodjes, tosti's en (ontbijt)gerechten met ei > Belegde Broodjes

Broodje zeezicht ( 4 personen)

(1/1)

Mariëlle:
 :puh2: Gevulde broodjes met zelfgemaakte visragout.

4 ma?sbolletjes of volkorenbroodjes
olijfolie of boter om te bestrijken
1 dl koksroom
100 g gekookte mosselen
100 g grote garnalen
100 g krabsticks
1 el citroensap
zout en versgemalen zwarte peper
4 el remouladesaus uit pot of fles (of zelfgemaakt, zie topic sauzen koud)
wat bosui of bieslook
 
 
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd een kapje van de broodjes, hol ze iets uit, bestrijk de binnenkant met wat olie of boter en zet de broodjes circa 8 minuten in de voorverwarmde oven. Breng de room in een steelpannetje aan de kook. Draai het vuur laag en schep er de mosselen, de garnalen en de in stukken gesneden krabsticks door. Laat inkoken tot de gewenste dikte en breng op smaak met citroensap, zout en peper.
Bestrijk de deksels van de broodjes met de remouladesaus. Schep de visragout in de broodjes, bestrooi met in ringetjes gesneden bosui of bieslook en zet de kapjes erop. 
 

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie