Belegde broodjes, tosti's en (ontbijt)gerechten met ei > Belegde Broodjes

Rookworstbroodjes met mosterdsaus (4 personen)

(1/1)

Mariëlle:
Dit recept is ook heerlijk als hapje. Wij vinden de rookworst van de HEMA t lekkerst, maarja das een kwestie van smaak he...


Je hebt nodig:

1 rookworst
1 blik croissantdeeg
1 ei, losgeklopt


Voor de saus:

2 el mayonaise
2 el cr?me fra?che
1-2 el mosterd


Kook de worst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de worst in 4 gelijke stukken. Verwarm de oven voor op 200 graden.
Rol het deeg uit en verdeel volgens de lijnen in vieren. Bestrijk de randen met losgeklopt ei en wikkel de driehoeken deeg, beginnend met de brede zijde, om de rookworst. Leg de worstenbroodjes op de bakplaat. Bestrijk de bovenkant met losgeklopt ei en bak de broodjes in ongeveer 20 minuten goudbruin.
Klop voor de mosterdsaus de mayonaise, de cr?me fra?che en de mosterd in een kom goed door elkaar en schep de saus in een kom. Serveer de mosterdsaus bij de broodjes.  Smullen maar!

Carina:
Ook lekker met zuurkool ertussen.

Mariëlle:
Thanks Carina, lekkere tip!  :duim:

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie