Belegde broodjes, tosti's en (ontbijt)gerechten met ei > Belegde Broodjes

Pistoletje met rosbief, mosterdroomkaas en gebakken uitjes

(1/1)

Mariëlle:
Voor als je eens anders wilt lunchen... :duim:


Je hebt nodig:


4  (afbak) pistoletjes
100 gram verse roomkaas (bijv. Mon Chou)
1 el mosterd
zout en versgemalen peper
1 grote of 2 kleinere uien
boter om te bakken
200 gram gesneden rosbief


Bak de broodjes zo nodig af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de roomkaas in een kommetje en roer er de mosterd en wat zout en peper door.
Snijd de uien in ringen. Bak ze in wat hete boter of olie in een koekenpan regelmatig omscheppend tot ze goudbruin gekleurd zijn. Bestrooi ze met wat zout en peper. Schep ze uit de pan.
Halveer de broodjes in de lengte en besmeer de helften met de mosterdroomkaas. Verdeel de rosbief over de onderste helften van de broodjes. Verdeel daarover de uienringen. Leg de kapjes op de broodjes en smikkelen maar!

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie