Borrelhapjes, buffet en BBQ recepten > Warme borrelhapjes met vlees

Minischnitzel gevuld met roquefort en walnoot (3-4 personen)

(1/1)

Mariëlle:
Als je echt iets anders op tafel wilt zetten voor je gasten... :puh2:

Je hebt nodig:

200 g stukjes ongepaneerde varkensschnitzel
50 g roquefort, verkruimeld
20 g walnoten, gehakt
zout en versgemalen peper
1 el boter




Beleg de schnitzeltjes met een stukje plasticfolie en sla er een paar keer met een deegroller of achterkant van koekepan op.

De schnitzels moeten ongeveer een halve centimeter  dik zijn. Verdeel de roquefort en walnoten over de lapjes en vouw ze om tot een flapje. Zet de flapjes vast met een prikker en bestrooi ze met zout en peper.
Bak de schnitzelflapjes om en om in circa 3 minuten bruin.
Serveer direct. Geniet ervan!  :duim:

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie