Heerlijke supersnelle pastaschotel! Hoofdgerecht voor 3-4 personen.
Je hebt nodig:
300 g penne
200 g (gemengde) paddenstoelen of gewone champignons
1 bakje cherry tomaatjes
150 g kipfilet in kleine blokjes, gekruid met kipkruiden of zout en peper
1 teentje knoflook, geperst
wat olijfolie
100 g walnoten
wat rozemarijn, vers(fijngehakt) of gedroogd
1 kuipje Boursin Cuisine knoflook en fijne kruiden
Kook de pasta beetgaar. Snijd de tomaatjes doormidden en de paddenstoelen in grove stukken.
Verwarm de olijfolie en bak hierin de paddenstoelen ongeveer een minuut of 5.
Fruit de knoflook ook mee. Voeg halverwege de rozemarijn toe.
Breng ze op smaak met iets zout en zwarte peper, bak de kipfiletblokjes ook mee.
Voeg de tomaatjes en de walnoten toe en roerbak deze even mee.
Voeg het kuipje roomkaas toe, even roeren en tot slot de pasta erdoor.
Warm nog even goed door en serveer in een diep bord.
Eet smakelijk!