Sauzen en marinades > Warme sauzen

Dijonsaus (mosterdroomsaus voor bij kipfilet) 2 personen

(1/1)

Mariëlle:
Kip en mosterd gaan heel goed samen!  :duim: Dijonmosterd is een vrij pittige variant die heel goed past bij de neutrale kipfilet of ander gevogelte.
Een heerlijke saus die je in een mum van tijd klaar hebt.


Je hebt nodig:

2 flinke el dijonmosterd
1 sjalot, gesnipperd
1 tl boter
1 dl kippenbouillon
1 dl room

Smelt de boter en fruit de sjalot glazig. Voeg de bouillon toe en kook tot de helft in.
Voeg dan de mosterd toe en roer goed door. Zet het vuur wat zachter en voeg de room toe. Blijf roeren voor een mooie gladde saus.

Geef er gegrillde kipfilet bij, samen met (zelfgemaakte) friet en een salade naar smaak.
Eet smakelijk!

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie