Superlekkere pakketjes uit de oven met paprika, champignons, roomkaas en verse kruiden. Je verpakt ze in aluminiumfolie.
Je hebt nodig:
4 kipfilets
1 rode en 1 gele paprika
1 doosje boursin (150 g)
100 g champignons
50 g spekreepjes
paprikapoeder en kerriepoeder
ketoembar(gemalen koriander)
wat verse kruiden (fijngehakte peterselie, bieslook..)
scheutje droge witte wijn
zout en zwarte peper, wat boter om in te vetten
Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg 4 grote stukken aluminiumfolie klaar en besmeer deze met zachte boter.
Snijd de paprika's in dunne reepjes en verdeel ze over de folie. Bestrooi de kipfilets rijkelijk met de verse kruiden.
Snijd de kipfilets in de lengte gedeeltelijk in, net zoals je met een pistoletje zou doen.
Smeer de boursin ertussen en klap weer dicht. Leg de kipfilets op de paprika.
Snijd de champignons in plakjes en verdeel ze over de kipfilets, samen met de spekreepjes. Bestrooi nog met wat verse kruiden en giet er de wijn over.
Vouw de pakketjes dicht. (nu kun je ze bewaren als je ze later wilt bereiden).
Leg de pakketjes in de oven en bak ze in 40 minuten gaar.
Laat iedereen aan tafel z'n eigen pakketje uitpakken.
Lekker met rozemarijnaardappels of rijst. Eet smakelijk!