Voorgerechten > Soepen

Groentesoep

(1/1)

Janetta:
Recept voor moeders groentesoep

Benodigdheden:
soeppan
schuimspaan
soeppakket met rundvlees,rundergehakt en schenkel(vaak kant en klaar bij slager)
eventueel met extra rundvlees(afhankelijk van de hoeveelheid soep)
2 rundvleesbouillonblokjes
2 kruidenbuiltjes
boerensoepgroenten
mix voor groentesoep/juliennesoep van Honig

Zet de pan met water op en voeg het vlees toe, 2 bouillonblokjes en 2 kruidenbuiltjes erbij en aan de kook brengen, met schuimspaan het schuim afscheppen en het vuur op klein zetten. Laat dit ongeveer 1,5-tot 2 uur zachtjes koken, 15 a 30 voor einde bereiding de groente/juliennemix van Honig bijvoegen en vlak voor einde de boerensoepgroenten erbij. En smullen maar!!!!( je kunt deze soep ook met varkensvlees maken, dan is de kooktijd ongeveer 1 uur)

Janetta

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie