Kun je natuurlijk kant en klaar kopen maar dit is heel makkelijk en stiekem v??l lekkerder!
De smaak is heel puur natuur. Heerlijk met wat donker brood erbij en/ of serveer met wat rucola, balsamico en rauwe uitjes.
Je hebt nodig:
400 g rauwe zalmfilet
halve el zout
1 el suiker
versgemalen zwarte peper
sap van 1 citroen
2 el honing
scheut olijfolie
1 rode ui
verse dille
Snijd de zalm in dunne plakjes en leg ze op een bord.Bestrooi met zout, suiker en peper.
Meng het citroensap met de olie en de honing en schenk dit mengsel over de zalm.
Pel en snipper de ui superfijn en hak de dille fijn. Strooi over de zalm en leg de zalm ongeveer een uurtje in de koelkast om alle smaken in te laten trekken.
Haal half uur voor serveren de zalm uit de koelkast en serveer eventueel met wat brood en/ of salade.
Lekker met een witte wijn, eet smakelijk!