Voorgerechten > Koude voorgerechten

Carpacciosalade (voorgerecht 2 personen)

(1/1)

Mariëlle:
 :duim: Heerlijk  Italiaans voorgerecht! En supersnel...

Je hebt nodig:

100 g carpaccio (kant en klaar, 2 porties van 50 g)
3 tl groene pesto
wat olijfolie
pijnboompitjes
zongedroogde tomaten op olie, in stukjes geknipt
2 handjes veldsla
wat geraspte belegen of oude kaas/ of Parmezaanse kaas in schilfers


Verdeel de veldsla over 2 borden, sprenkel er wat olijfolie over.
Meng de pesto met een scheutje olijfolie, zodat het ietsje vloeibaar word. Knip of snijd de tomaatjes in kleine stukjes.
Verdeel de carpaccio over beide borden. Besprenkel met wat pesto/olijfolie mengsel, bestrooi met de stukjes zongedroogde tomaat en wat pijnboompitjes.
Tot slot de geraspte kaas erover. Eventueel nog een scheutje olie erover verdelen en smikkelen maar!

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie