Borrelhapjes, buffet en BBQ recepten > Gourmet recepten

Toetjes bij het gourmetten

(1/1)

Mariëlle:
Ja; het is eigenlijk heel simpel.
Gebakken fruit is namelijk verrassend lekker! Maar meestal kun je geen boe of bah meer zeggen na het gourmetten. Voor een nagerecht is meestal nog wel plek over!
Geef het wel van te voren aan bij de gasten.

Je kunt vari?ren met stukjes appel, ananas, en/ of banaan (of andere vruchten). Zet ze in kommetjes op tafel, geef er honing bij, likeur, rum of whisky, wat bruine suiker...Eventueel chocoladesaus, warme kersen, advocaat...pannenkoekbeslag of kant en klare pancake's (kleintjes) die je even opwarmt in de magnetron.
Zet er een bak roomijs bij met een ijslepel. Eventueel nog een bus slagroom voor de liefhebbers en klaar!
Zo kan iedereen z'n eigen warm nagerecht maken.

Enkele combi's om te proberen:

-Gebakken ananas met scheutje rum en wat bruine suiker en geraspte kokos.
-Gebakken appel met wat kaneel en honing.
-Gebakken banaan met honing en rum of chocosaus.

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie