Borrelhapjes, buffet en BBQ recepten > Warme borrelhapjes met vlees

Saucijzenbroodjes met mosterd en kaas

(1/1)

Mariëlle:
 :kwijl: Dit is eigenlijk een variant op het "normale"recept voor saucijzenbroodjes. Leuk om uit te delen bij een picknick, buffet of verjaardag als warm hapje.

Je hebt nodig:

350 g bladerdeeg
500 g worstvlees ( haal vel van de worst af en gebruik dit vlees)
mosterd
100 g geraspte kaas

Leg de plakken bladerdeeg op elkaar en rol uit tot een dunne lap.
Verdeel deze lap in 2 stukken. Besmeer 1 lap deeg met mosterd, strooi de kaas erover. Maak van het worstvlees opnieuw een  "worst" en plaats die op het midden van de lap deeg.
Bestrooi nog met een restje kaas en leg de tweede lap deeg erover. Plak de deegrandjes vast met wat geklopt ei.

Verdeel de deegrol in gelijke stukken en bestrijk deze met geklopt ei. Bak in de oven gaar, ongeveer 25 minuten op 160 graden.


Eet smakelijk!  :duim:

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie