Voorgerechten > Koude voorgerechten
Visplateau (2 personen, voorgerecht)
(1/1)
Mariëlle:
:kwijl: Dit voorgerecht bestaat uit een combinatie van gerookte zalm, gerookte palingfilet en Hollandse garnaal.
Je serveert het met toast en zachte roomboter. Heel makkelijk maar superlekker!
Serveer de gerookte vis en de garnalen op kamertemperatuur voor een nog lekkerder smaak.
Voor 2 personen:
100 g gerookte zalm
100 g palingfilet
100 g Hollandse garnalen
casinobrood (getoast in tosti ijzer of even in de oven) of witte baguette per persoon, in plakjes
50 g gezouten roomboter
Verdeel de zalm, paling en garnaaltjes op 2 mooie borden. Geef er de getoaste plakjes brood bij of de sneetjes baguette. Serveer de roomboter in een- persoonskommetjes.
Besmeer en beleg ieder de toast of stokbrood naar wens, drink er een lekker koel wit wijntje bij.
Eet smakelijk!
Navigatie
[0] Berichtenindex
Naar de volledige versie