Borrelhapjes, buffet en BBQ recepten > Kruidenboters en smeerseltjes voor op (stok)brood of toast
(Stokbrood met) gepofte knoflook
(1/1)
Mariëlle:
Dit recept staat ook bij het topic productinfo. Maar hier word het meer gelezen denk ik!
Snijd van de bovenkant van 4 bollen knoflook af,laat de schil gewoon zitten.
Zet de bollen met het snijvlak naar boven in een ovenschaaltje.Giet er olijfolie over en bestrooi met wat zeezout.
Bak de knoflook zachtjes in de oven,ongeveer 30 ? 40 minuten op 180 graden.
Haal de knoflook uit de oven en laat iets afkoelen.Knijp daarna de gepofte teentjes tussen duim en wijsvinger uit.
Smeer de puree uit over de stukjes (geroosterde) stokbrood.
Dit smaakt ook heerlijk door aardappelpuree of bij gegrild vlees als dip.
Navigatie
[0] Berichtenindex
Naar de volledige versie