Ingredi?nten:
4 kalkoenfilets van 125 g
4 plakken ham
4 plakken kaas
50 g paneermeel
3 el olie
50 ml droge witte wijn
75 ml kippenbouillon
boter
Leg de kalkoenfilets tussen twee vellen huishoudfolie en sla ze plat met de zijkant van een groot mes of een deegroller.
Beleg elke filet met een plak ham en een plak kaas. Rol de filets op en zet ze vast met een cocktailprikker. Doe de paneermeel op een bord. Bestrijk elke rol met wat olie en haal ze daarna door het paneermeel. Druk het stevig aan. Verwarm 2 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag.
Bak de rolletjes rondom bruin en gaar en houd ze apart in aluminiumfolie. Voeg de wijn, bouillon en boter toe en breng het mengsel aan de kook. Kook tot de saus is ingedikt.
Lekker met broccoli en nieuwe krieltjes! Eet smakelijk!