Ben gek op paddo's!
Lekker met aardappelpuree, meng door de aardappelpuree ook nog wat Parmezaanse kaas om in stijl te blijven.
Voor 3 à 4 personen:
4-6 grote champignons
1 bosuitje
150 g rundergehakt
1 el paneermeel
1 el melk
1 teentje knoflook
versgemalen zwarte peper, zout
2 el Italiaanse kruiden (dipevries Darégal of kant en klaar AH Vers, nog wel even fijnhakken)
25 gram geraspte Parmezaanse kaas
Verwarm de oven voor op 175 graden. Maak de champignons schoon en breek de steeltjes uit de hoed.
Hak de stelen klein. Snijd het bosuitje in kleine ringen. Maak het gehakt aan met de kleingesneden stelen, het paneermeel, de melk, de uitgeperste knoflook, de bosui, Italiaanse kruiden, peper en zout.
Vul hiermee de champignonhoeden en zet ze in een ovenvaste schaal. Verdeel de geraspte Parmezaanse kaas er over. Giet een bodempje water in de schaal en laat de champignons in de hete oven in 20 minuten gaar worden.
Eet smakelijk!