De kabeljauw krijgt extra veel smaak ?n een krokant laagje, omdat hij in rauwe ham wordt gerold.
Je hebt nodig:
2 el pijnboompitten
4 stukken kabeljauwfilet ? 150 g
zout en versgemalen zwarte peper
8 plakken rauwe ham (parmaham)
4-5 el olijfolie
1 el witte wijnazijn
2 el fijngesneden dille
100 g kleine rucolablaadjes
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Bestrooi de visfilets met peper en rol elk stuk in 2 plakken rauwe ham.
Bak de vispakketjes aan elke kant circa 1 min. in 1 el olie. Leg de pakketjes op de bakplaat en bak ze nog 4-6 min. in een voorverwarmde oven op 200?C.
Roer een dressing van 3-4 el olie, azijn, zout, peper en dille. Meng de rucola met de dressing. Strooi de pijnboompitjes erover.
Serveer de vis met de salade.
Eet smakelijk!