Nagerechten, taarten en ijs > Warme nagerechten
Gegrilde appel met honing en geitenkaas (nagerecht 4 personen)
(1/1)
Mariëlle:
Dit vind ik wel een heel bijzonder (lekker) toetje... :puh2:
Je hebt nodig:
2 appels (bijv. Elstar)
ca. 100 g zachte geitenkaas (Bettine Blanc honing of naurel, Albert Heijn)
50 g pecannoten
2 el vloeibare honing
Verwarm de grill voor. Was de appels, snijd ze doormidden en verwijder het klokhuis.
Hak de noten grof en snijd de kaas in stukjes. Vul de appelhelften met de kaas en de noten. Schenk er wat honing overheen.
Zet de appeltjes ongeveer 10 minuten in de oven totdat de kaas lichtbruin kleurt en ietsje gesmolten is.
Serveer er eventueel een lekker dessertwijntje bij.
Eet smakelijk!
Navigatie
[0] Berichtenindex
Naar de volledige versie