Belegde broodjes, tosti's en (ontbijt)gerechten met ei > Quiches, Pizza's en Brood(deegrecepten)
Italiaans gevuld witbrood met o.a. ham, rucola en Parmezaan
(1/1)
Mariëlle:
Smaakt super bij een makkelijke maaltijd. Bij soep, maaltijdsalade of BBQ. Of lekker in plakjes als hapje/bruschetta met wat beleg.
Je hebt nodig:
1 pak Koopmans witbroodmix
75-100 g parmaham/coburgerham of iets soortgelijks
75 g rucola
75-100 g geraspte parmezaanse kaas of oude kaas
Maak het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rol het deeg uit tot een groot vierkant.Leg hierop de ham,rucola en bestrooi met de (parmezaanse) kaas.
Rol het brood op en vouw de randen goed dicht.Laat het brood 3 kwartier rijzen;bak het brood op 180 graden in ongeveer een half uur gaar en krokant.
Eet smakelijk!
Navigatie
[0] Berichtenindex
Naar de volledige versie