Makkelijk en snel! > IN DE SPOTLIGHTS: De OOSTERSE KEUKEN

Oosterse garnalen met dipsaus (hoofdgerecht2 personen)

(1/1)

Mariëlle:
Gebruik voor dit recept garnalen met staartje maar zonder de schaal. Eet er rijst bij met een frisse komkommersla als volledige maaltijd. (kan ook als lekker hapje)

Je hebt nodig:

350 g garnalen

Voor de marinade:

Meng olijfolie, ketjap, bruine suiker, oestersaus , citroensap, en wat versgemalen zwarte peper door elkaar. Laat de garnalen hierin marineren, minimaal 3 uur.
Maak alvast het dipsausje:

1 geraspte ui
wat suiker
ketjap
1 teen knoflook, geperst
wat koriander, fijngeknipt
wat olijfolie

Meng alles goed door elkaar tot een mooi sausje.

Rijg de garnalen eventueel op een spiesje en geef de saus er apart bij.

Eet smakelijk!

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie