Hoofdgerechten > Gevogelte
Kipfilet gevuld met noten, omwikkeld met bacon en brie (2 personen)
(1/1)
Mariëlle:
Lekker met gekookte krieltjes en sperziebonen. :puh2:
Je hebt nodig:
2 kipfilets
50 g gemengde noten ( cashew, pecan, amandel en/of pinda of neem een restje nootjes van de visite die je de dag ervoor had... :whoea:)
4 ruime plakken bacon
4 ruime plakken brie
peper en zout naar smaak, beetje olijfolie
Laat de kipfilets op kamertemperatuur komen. Hak de notenmix fijn in een minihakselaar of keukenmachine.
Meng de nootjes met een beetje olijfolie en laat even staan.
Maak een holte in de kipfilets, zodat je ze kunt vullen met het notenmengsel. Steek de filets vast met cocktailprikkertjes zodat alles op zijn plaats blijt zitten.
Zet intussen de oven aan op 180 graden.
Bak de kipfilets zachtjes aan, ongeveer 20 minuten, af en toe keren. Haal de filets uit de pan.
Wikkel om elke filet 2 plakjes bacon en leg op elke filet 2 plakken brie.
Doe de kipfilets in een kleine ovenschaal en bak ongeveer 10 minuten of totdat de kaas gesmolten is en de bacon iets knapperig.
Eet smakelijk!
Navigatie
[0] Berichtenindex
Naar de volledige versie