Auteur Topic: Indiase mosselen  (gelezen 3805 keer)

Offline Mariëlle

  • Administrator
  • Chef de cuisine
  • *****
  • Berichten: 1.050
    • Schoonheidssalon Beautique Mariëlle
Indiase mosselen
« Gepost op: 17 mei, 2007, 22:21:04 pm »
Mosselen bereid in de mosselpan met n buitenlands pittig smaakje!

Ingredienten:
2 kg mosselen,1 zakje kant en klare indiase currypasta in de smaak cocos-koriander(pataks),half zakje thaise roerbakgroente(albert heijn)1 beker creme fraiche,beetje wokolie(conimex)

Voorbereiding:
Spoel de mosselen in koud water,verwijder de exemplaren die boven komen drijven.Laat ze uitlekken in een vergiet.

Bereidingswijze:
Doe de wokolie in de pan,roerbak hierin de groentemix totdat die iets glazig ziet.Voeg dan de currypasta toe en bak die twee minuten mee. Voeg daarna de beker creme fraiche toe,even roeren.Zet t vuur hoger,als t begint te koken,voeg dan de mosselen toe.Af en toe flink schudden. Als de mosselen allemaal openstaan zijn ze klaar.

Serveertips:
Serveer de mosselen gewoon in de mosselpan,geef er twee diepe borden bij.Schep de mosselen op t diepe bord en gebruik het kookvocht als sausje. Eet smakelijk!
« Laatst bewerkt op: 12 augustus, 2007, 21:38:47 pm door Marielle »