Auteur Topic: Gevulde salamirolletjes  (gelezen 3760 keer)

Offline Janneke

  • Lid
  • Aide de cuisine
  • *****
  • Berichten: 13
Gevulde salamirolletjes
« Gepost op: 04 juni, 2008, 08:04:00 am »
Gevulde salamirolletjes

Ingredi?nten
?   Pakje salami of cervelaat (ca 150 gr in dunne plakjes)
?   1 pakje Monchou
?   Italiaanse kruiden
?   Peper en zout
?   1 teentje knoflook

Bereidingswijze
1.   Mix het pakje Monchou in een beslagkom tot een romige massa. Mix er wat peper en zout door.
2.   Snijd de knoflook fijn en roer deze ook door het Monchoumengsel. Roer als laatste ook de Italiaanse kruiden door het mengsel en meng dit in ca 20 seconden door elkaar.
3.   Leg de plakjes salami klaar en schep op elk plakje een beetje Monchoumengsel. Rol de plakjes op en steek er een cocktailprikker in.

Info
In plaats van verse knoflook kunt u ook knoflookpoeder gebruiken.
Laat de fantasie werken en gebruik een andere belegsoort of andere kruiden) Proven?aalse?

« Laatst bewerkt op: 15 januari, 2009, 16:55:41 pm door Marielle »