Vegetarische schotel met pittige smaak van geitenkaas, broccoli en boursin cuisine knoflook.
750 g broccoli , roosjes, steeltjes geschild en in plakjes gesneden
350 g pasta (penne)
1 rolletje Bettine naturel 250 g (zachte geitenkaas, Albert Heijn)
1 kuipje boursin cuisine knoflook/kruiden
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Kook de broccoli beetgaar in water met wat zout. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar in water met wat zout.
Snijd de geitenkaas in plakjes.Giet de broccoli en de pasta af.
Meng de broccoli en pasta met het kuipje boursin cuisine in een grote kom.
Vet een goed passende ovenschaal in met wat boter en giet hierin het broccoli-pasta-boursinmengsel.
Verdeel de plakjes geitenkaas erover en bak in de oven totdat de kaas een beetje goudgeel kleurt.(ongeveer 25 minuten afhankelijk van oventype)
Serveer eventueel met een lekker frisse groene salade (bijvoorbeeld rucola, sla,lente ui, olijfolie, balsamico en pijnboompitjes)
Eet smakelijk!