Auteur Topic: Italiaans gevuld witbrood met o.a. ham, rucola en Parmezaan  (gelezen 3626 keer)

Offline Mariëlle

  • Administrator
  • Chef de cuisine
  • *****
  • Berichten: 1.050
    • Schoonheidssalon Beautique Mariëlle
Italiaans gevuld witbrood met o.a. ham, rucola en Parmezaan
« Gepost op: 17 juni, 2008, 00:14:53 am »
Smaakt super bij een makkelijke maaltijd. Bij soep, maaltijdsalade of BBQ. Of lekker in plakjes als hapje/bruschetta met wat beleg.

Je hebt nodig:

1 pak Koopmans witbroodmix
75-100 g parmaham/coburgerham of iets soortgelijks
75 g rucola
75-100 g geraspte parmezaanse kaas of oude kaas

Maak het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rol het deeg uit tot een groot vierkant.Leg hierop de ham,rucola en bestrooi met de (parmezaanse) kaas.
Rol het brood op en vouw de randen goed dicht.Laat het brood 3 kwartier rijzen;bak het brood op 180 graden in ongeveer een half uur gaar en krokant.

Eet smakelijk! 
« Laatst bewerkt op: 11 oktober, 2008, 01:40:44 am door Marielle »