Hoofdgerechten > Schaal- en Schelpdieren
Pasta met romige garnalen (hoofdgerecht 4 personen)
(1/1)
Mariëlle:
Ja sorry alweer een heerlijk gerecht met garnalen, ik kan er geen genoeg van krijgen!!! :biggrin:
Je hebt nodig voor 4 personen:
350 g tagliatelle
2 sjalotten
400 g tasty tom tomaten
wat olijfolie
250 g tijgergarnalen (diepvries, zak a 500 g)
2 eetlepels sherry
1 pakje verse roomkaas (MonChou, 100 g)
1/2 zakje verse peterselie (a 30 g)
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Pel en snipper de sjalotjes. Snijd de tomaten in partjes.
Ontdooi intussen de garnalen. Verhit wat olie in een pan en fruit de sjalotjes ongeveer 2 minuten op een zacht vuurtje.
Voeg de garnalen toe en bak ze ongeveer 3 minuten mee. Schenk de sherry bij de garnalen.
Schep de roomkaas door de garnalen en laat de kaas zachtjes smelten. Roer de tomatenpartjes erdoor en verwarm ze even mee.
Knip de peterselie fijn en verdeel de pasta over 4 borden.
Schep de romige garnalen over de pasta en bestrooi met de fijngeknipte peterselie.
Lekker met rucolasalade en balsamicodressing. En een lekker droog wit wijntje!
Eet smakelijk!
Navigatie
[0] Berichtenindex
Naar de volledige versie