Je hebt nodig:
750 g perziken, geschild, in partjes
750 g abrikozen, gehalveerd, pit verwijderd
1 meloen met oranje vruchtvlees, geschild, in stukken
1 meloen met groen vruchtvlees, geschild, in stukken
handvol verse muntblaadjes
2-3 grote handen vol gecrushed ijs
1 dl perzik- of sinaasappellikeur (bijvoorbeeld Grand marnier of Contreau)
2 flessen mousserende lichtzoete wijn, bijvoorbeeld witte Canei/ rose Canei
De punch kan worden uitgebreid met stukjes sinaasappel (vruchtvlees tussen vliesjes wegsnijden), peer en mango. Leg het fruit met de muntblaadjes in een mooie kom. Voeg het ijs toe en eventueel de likeur en schenk de wijn erover.
Even in laten trekken in de koelkast (uurtje ongeveer) en smullen maar!
Tip: voor kleine hoeveelheden likeur kun je bij de slijter ook miniflesjes kopen , als je bang bent dat je zo'n grote fles niet opkrijgt.