Auteur Topic: Baileys  (gelezen 4536 keer)

Offline Mariëlle

  • Administrator
  • Chef de cuisine
  • *****
  • Berichten: 1.050
    • Schoonheidssalon Beautique Mariëlle
Baileys
« Gepost op: 02 april, 2008, 14:08:00 pm »
Dit recept is van mijn zus; zelfgemaakte Baileys...maak het s'morgens alvast, dan smaakt het s'avonds beter!

Dit is voor ongeveer 4 borrelglaasjes, verdubbel het recept naar behoefte.

Je hebt nodig:

1 pakje verse room, ongeslagen( ca 200 ml)
1 borrelglas fijne suiker
1 borrelglas nesquik( of andere gezoete cacaopoeder)
1,5  borrelglas brandewijn, cognac of rum

Meng alles goed door elkaar zodat de suiker goed oplost en er geen klontjes meer in het mengsel zitten. Zet in de koelkast tot gebruik. Roer nog even door voor het opdienen;
schenk het mengsel in gepaste glazen en ...proost!
« Laatst bewerkt op: 02 april, 2008, 14:21:31 pm door Marielle »