Auteur Topic: Filet Americain (met rauw ei)  (gelezen 4287 keer)

Offline Mariëlle

  • Administrator
  • Chef de cuisine
  • *****
  • Berichten: 1.050
    • Schoonheidssalon Beautique Mariëlle
Filet Americain (met rauw ei)
« Gepost op: 11 maart, 2008, 21:00:51 pm »
Dit recept is voor de echte liefhebbers. Mensen in de risicogroepen gelieve het andere recept uit te proberen zonder rauw ei)

Je hebt nodig:

250 gram rundertartaar
1 eidooier
 half uitje, heel fijn gesnipperd
1 el mayonaise
halve el ketchup
scheutje worcestershiresaus
scheutje tabasco
zout en peper naar smaak (mag best heel wat zijn0

Gebruik echt goed rundertartaar, zonder draden etc.
Heb je dit niet, doe dan alle ingrediënten even in de keukenmachine of het hakmolentje van de staafmixer.

Doe alle ingrediënten in een grote kom en schep alles goed door elkaar met een vork.Laat even intrekken in de koelkast voor gebruik.

Serveren met toastjes of stokbrood.

TIP! Voor de liefhebbers kun je een schaaltje met kappertjes of groene peperbolletjes erbij zetten.
Wel alles in 1 keer opeten i.v.m. de houdbaarheid, maar dat is vast geen probleem!

Eet ze!

« Laatst bewerkt op: 16 december, 2012, 15:42:36 pm door Mariëlle »