Borrelhapjes, buffet en BBQ recepten > Warme borrelhapjes met vlees

Kokos gehaktballetjes ( borrelhapje 4-6 personen)

(1/1)

Mariëlle:
Gehaktballetjes vallen altijd in de smaak. Zeker ook deze variant als je eens wat anders wilt, op de Oosterse tour zeg maar.

Je hebt nodig:

500 g half om half gehakt
10 el geraspte kokos
1 tl knoflookpoeder
2 tl sambal
3 el sojasaus

Meng alle ingredi?nten door elkaar. Laat alles even goed intrekken in de koelkast.(minimaal 2 uur)
Haal het gehakt een half uur voor bereiding uit de koelkast.Draai mooie handzame balletjes van het gehakt en bak ze zachtjes gaar in wat boter.
Serveer ze direct of koel ze af en verwarm ze later op in de magnetron.

Serveer ze met een pittig zoete chilisaus of sat?saus.

Eet smakelijk allemaal!


Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie