Nagerechten, taarten en ijs > Warme nagerechten

Gevulde perziken uit de oven, toetje 2 personen

(1/1)

Mariëlle:
(ps dit recept kan uiteraard ook gemaakt worden met verse perziken)

je hebt nodig:

3 halve perziken uit blik
2 bastognekoeken, verkruimeld
25 g amandelschaafsel
1 el losgeklopt ei
2 tl boter
50 ml (vers) sinaasappelsap

Verwarm de oven voor op 175 graden.
Snijd 1 halve perzik superfijn en vermeng dit met de koekkruimels, amandel en ei.
Zet de perziken in een ovenschaal waar ze net inpassen.Vul ze met het koekmengsel.
Verdeel de boter er on vlokjes over en schenk het sinaasappelsap ernaast.
Bak ongeveer 20 minuten en serveer ze warm.(met misschien een bolletje ijs?)

Smikkelen maar!

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie