Hoofdgerechten > Gevogelte
Parmezaanse kipfilet
(1/1)
Mariëlle:
Parmezaanse kip, heerlijke kipfilet in een kaasjasje gebakken. Klinkt vreemd maar is erg lekker!
Let op: het vlees niet zouten, de parmezaanse kaas is al erg zoutig! Bestrooi de kipfilets eventueel met wat zwarte peper voordat je ze door het beslag haalt.
Je hebt nodig:
1 kipfilet per persoon, in de lengte doormidden of in 4 plakjes gesneden gesneden (des te dunner des te lekkerder, en sneller klaar!))
1 ei (of meer,ligt aan aantal personen)
parmezaanse kaas (100 g ongeveer?ik weet niet precies hoeveel)
kookroom of ongeklopte, ongezoete slagroom
Maak een soort "beslagje" van wat eieren, de room en de parmezaanse kaas. Haal de kipfilets door het beslag en bak ze in een pan met anti aanbaklaag lekker gaar en bruin. Door de kaas ontstaat een lekker korstje... :puh2:
Lekker met een frisse salade en nieuwe krieltjes. Eet smakelijk!
Navigatie
[0] Berichtenindex
Naar de volledige versie