Nagerechten, taarten en ijs > Warme nagerechten

Gebakken banaan(2) met gember en honing,4 personen

(1/1)

Mariëlle:
 :banana:  :banana:  :banana:

Dit recept is weer heel anders dan de vorige.Lekker als bijgerecht of als toetje met een bolletje roomijs.

Je hebt nodig:

1 limoen
8 bolletjes stemgember
3 el geraspte kokos
anderhalve el vloeibare honing
4 stevige bananen

Verwarm de oven voor op 180 graden.Boen de limoen schoon en rasp de schil boven een klein kommetje.
Pers de limoen uit en hou het sap apart.Hak de gember zeer fijn en meng met de kokos en honing door het limoensap.

Pel de bananen en leg ze naast elkaar in een ovenschaal.Verdeel het gembermengsel over de bananen.
Bak de bananen in ongeveer 7 minuten mooi bruin.

Serveer evt. met bolletjes roomijs en serveer direct. Eet smakelijk!

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie