Auteur Topic: Puntpaprika gevuld met geitenkaas en hazelnoot(vegetarisch hoofdgerecht 2 pers.)  (gelezen 1960 keer)

Offline Mariëlle

  • Administrator
  • Chef de cuisine
  • *****
  • Berichten: 1.050
    • Schoonheidssalon Beautique Mariëlle
Lekker vegetarisch hoofdgerecht.Zeer snel te bereiden!Geef er soep bij of rijst/gebakken aardappelen.Reken 1 puntpaprika per persoon.

Je hebt nodig:

2 puntpaprika's (van die lange,liefst rood of oranje)
2 handjes vol hazelnoten
200 g verse geitenkaas(rol of plakje van rol,Bettine Blanc bijvoorbeeld)


Verwarm de oven voor op 220 graden.
Snijd de paprika's in de lengte doormidden.Verwijder de zaadjes.
Rooster de hazelnoten op een zacht vuurtje,niet laten verbranden!Hak ze daarna fijn.
Meng de hazelnoten met de geitenkaas.
Vul de paprikahelften met het kaas/notenmengsel.
Bak de paprika's 10 minuten in de oven.

Tip: wat ook lekker is;besprenkel de kaas halverwege de baktijd met honing voor een iets zoete variant.

Eet smakelijk!
« Laatst bewerkt op: 01 september, 2010, 21:34:25 pm door Marielle »