Ingredi?nten:
6 gedroogde tomaten op olie (potje)
1/2 bakje ongezouten pecannoten (a 80 g)
1 zakje verse koriander (15 g)
1/2 limoen
1 eetlepel grove mosterd
6 eetlepels olijfolie extra vierge
gedroogde chilipeper uit molentje
zout
2 rijpe avocado's
Bereiden
Tomaatjes droogdeppen en in ragfijne reepjes snijden. Reepjes halveren. Pecannoten in grove stukken breken. Blaadjes koriander van takjes plukken. Limoen uitpersen. In schaal limoensap, mosterd en olie tot dressing kloppen. Chilipeper naar smaak erboven malen. Dressing op smaak brengen met zout. Avocado's halveren en pit verwijderen. Schil in midden in lengte insnijden en eraf pellen. Avocadohelften in grove stukken breken. Stukken avocado met reepjes tomaat en korianderblaadjes door dressing scheppen. Salade over vier borden verdelen, pecannoten erover strooien en wat chilipeper erover malen. Serveren met geroosterde shoarmabroodjes.